Beginnerscursus Loopgroep Gouda start zaterdag 27 april

Posted by on apr 24, 2013 in Nieuws | No Comments

 

De lente goed beginnen? Meld je aan voor een sportieve cursus! Deze is voor iedereen die wil starten met hardlopen of de draad van het hardlopen weer wil oppakken.

Vijf trainingen op zaterdag- & zondagochtend                                     Loopgroep Gouda geeft vanaf eind april vijf  trainingen voor beginnende hardlopers, verdeeld over drie zaterdag- en twee zondagochtenden. Komende zaterdag 27 april vindt de eerste training plaats en op 25 mei de laatste. Er is genoeg plaats om deel te nemen. Aanmelden kan via info@loopgroepgouda.nl

Locatie en cursusdata                                                                                                          Om 9:30u starten de trainingen. Ze duren ongeveer 1 uur. Het vertrek- en aankomstpunt is wielerbaan Excelsior aan het  Kale jonkerpad 3. We lopen in natuurgebied De Goudse Hout. Trainingsdagen zijn: 27 april, 5 mei, 11 mei, 19 mei,  25 mei  en reservedatum is 2 juni.

 Doel van de cursus                                                                                                    De trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers, die u persoonlijk advies geven. Met gevarieerde oefeningen leert u uw conditie geleidelijk op te bouwen en uw looptechniek en lichaamshouding te verbeteren. Na afloop kunt u zelf verder trainen of aansluiten bij onze loopgroepen op vrijdagochtend en woensdagavond.

De kosten bedragen € 25,-. Hiervoor ontvangen de deelnemers naast vijf trainingen ook een trainingsschema, voorlichting over blessure-preventie en kleding- en drinkadviezen.

Voor vragen mailnaar info@loopgroepgouda.nl of bel trainer Jos van der Borgt op 06-1318 6454.